Agility Transfer - Alt i en transferkvalitet

Avery Dennison NTP er en verdensledende aktør innen produksjon av transfer, og kan derfor tilby et unikt transfer som alltid garanterer fantastisk kvalitet med god fargegjengiving i tillegg til full HD-oppløsning. Der konkurrenter har mange forskjellige kvaliteter til ulike materialer tilbyr vi én fleksible transferkvalitet som passer til 98 % av dine tekstiler. Dette gjør din prosess enklere fra innkjøp, lagerhold til påsetting.

De er spesielt utviklet for å møte kravene til industriell vask, tørketrommel og kjemisk rens.


Miljøvennlige produkter

Alle våre egenproduserte transfermerker er miljøvennlige og er Økotex ® klasse 1 sertifisert, som betyr at produktene er fri for tungmetaller, bly og PVC. Vi tilfredstiller det strengeste kravet fra Økotex, som tilsier at produktene kan brukes i nærkontakt med babyhud. 

Vår bærekraftige produksjonsmetode gjør at vi bruker lite energi, pga effektiv varmegjennvinning og kjøling med smeltevann fra Jostedalsbreen. I tillegg har vi papirløs produksjon og gjennvinning av polyester og tekstiler. Les mer


Våre transfer merker:

AGi

AGi er vår standard kvalitet og du kan velge forskjellige effekter og allikevel ha samme kvalitet.

AGi transfer er et mykt, fleksibelt og fler funksjonelt transfermerke med utmerket motstandskraft mot slitasje og vasking. 

Du kan velge mellom Pantone C farger, HD, Brodert effekt, Perforert, Smart transfer eller Refleks (refleks og HD kan ikke kombineres). Les mer


CP

CP transfer er spesielt utviklet for bruk på PU belagte stoff, som for eksempel regntøy.  I tillegg kan kvaliteten også brukes til å merke lær produkter og spesielle arbeidsklær.

Her kan du velge mellom de samme effektene som på AGi.


BESTILLING

Er du allerede kunde hos oss, går du til vår webshop. Ønsker du å bli ny kunde, kan du registrere deg her.

Normal leveringstid for transfermerker er fem virkedager. For tall og bokstaver er leveringstiden kortere. Minste antall per motiv er 25 stykk. Dette gjelder for de fleste typer transfermerker. For Lustertransfer gjelder minst fire stykk per navn, totalt 20 merker per ordre. For tall og bokstaver kan antallet variere.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss.