Spørsmål og svar

Hvordan bli kunde?

For å bli kunde kan du registrere deg her, så vil vi ta kontakt for å fullføre registreringen. Våre kunder er forhandlere av transfermerker. Dersom du er sluttbruker må du henvende deg til forhandler. Fyll ut dette skjemaet, og vi hjelper deg med å finne forhandlere nær deg.

Hva er et transfermerke?

Transfermerker brukes til merking av tøy. Mer informasjon finner du her. Transfermerker kalles blant annet også varmeoverføringsmerker, heat transfer labels og transfertrykk. Typiske bruksområder er logoer og navnemerking på arbeidsklær, og sponsorlogoer, navn og nummer på idrettsklær.

Hva koster det?

Pris avhenger av størrelse, antall og utførelse. Prisliste og priskalkulator har du som regisrert kunde tilgang til i webshop.

Hvilke merke skal jeg benytte?

Våre transfermerker fungerer til nesten alle typer tekstiler. Her kan du lese om de ulike typene transfermerker.

Vi leverer også andre merker, deriblant selvklebende, broderte og vevde merker. Les mer her.

Hva må jeg tenke på før jeg trykker?

Trykk, temperatur og tid er viktig når du skal trykke merket på tekstilet. Vi har satt opp tips til påsetting som du bør ta hensyn til før du påførerer merkene.

Hvor lang leveringstid er det?

Vi sender normalt transfermerkene fra oss etter 4 arbeidsdager. Vi tilbyr også ekspressleveranser. For høye antall og i høysesong vil leveringstiden kunne være høyere.

Transfermerkene kan påføres i inntil ett år etter at de er produsert.

Transfermerkene kan påføres i inntil ett år etter at de er produsert.