Selvklebende merker - praktisk merking av utstyr

selvklebende merker på hjelm

Gjør profileringen din bedre og mer levende.

Selvklebende merker er en enkel og rimelig måte å øke profileringen på. Det er merker som kan klistres på eksempelvis hjelm, mobiltelefon, verktøy, bilvindu, ski og lignende.

- Mange finner det praktisk å benytte selvklebende merker, da de kan festes på verktøy og redskaper. Da kan man lettere se hvem som eier tingene, forteller Terje Teigen, salgsansvarlig for Midt- og Nord-Norge.

- I tillegg kan selvklebende merker også være aktuelt for sponsing. Da kan man få sin logo klistret på idrettsutstyr eller liknende, som ski, staver og sykler, legger Teigen til.

I Avery Dennison NTP har vi nylig oppgradert leveransemulighetene på selvklebende merker. Vi tilbyr nå full HD-kvalitet, og så har vi forenklet prisingen. Dette for å gjøre kvaliteten bedre og bestillingen enklere for deg.

Robuste merker

I tillegg til å ha HD-kvalitet, kan merkene leveres med en ekstra laminering. Da vil de i økt grad tåle slitasje og harde værforhold.

- For eksempel vil en mobiltelefon du tar opp og ned av lomma flere ganger om dagen ha mye slitasje. Lamineringen gir de selvklebende merkene et ekstra lag, så de tåler vesentlig mye mer, forklarer Teigen.

Bestill i webshopen

Nå er det lettvint å bestille selvklebende merker. Gå i webportalen og bruk eksisterende logo. Her vil du få opp priser før du bestiller.

Er du ikke kunde i webshopen vår, kan du registrer deg her.


Egenskaper:

  • God gjengivelse av farger og motiv
  • Leveres på ark
  • Konturskåret rundt motiv eller med bunn, blank eller hvit

Minstekvantum på 25 stk., leveringstid på tre arbeidsdager.

Gå til webshopen – eller ta kontakt.