NTP på messer

Kalenderen viser  2018, og januar er måneden for mange messer.  Som så mange andre bedrifter vil NTP være til stede på noen av disse. I følge salgssjef Dag Hårvik er slike messer en god anledning til å treffe kunder fra hele landet, vedlikeholde og bygge relasjoner.  

  - I en verden som stadig blir mer elektronisk, så skjer handel og verdiskapning først og fremst mellom mennesker, og vi setter stor pris på de gode relasjonene vi har med våre kunder.

Denne formen for markedsaktivitet er svært virkningsfull, men krever en del forberedelser for å sikre en god gjennomføring. Hos NTP samles salgsavdelingen i forkant av messene hvor det planlegges hvilke løsninger som skal vektlegges og hvilket messemateriell som skal benyttes. 

Salg Norge: fra venstre: Terje Teigen, Dag Hårvik, Roger Nesheim

Salg Norge: fra venstre: Terje Teigen, Dag Hårvik, Roger Nesheim

Et langsiktig mål

Som for alle markedsaktiviteter så er det viktig å ha mål for messene. Hos NTP er det langsiktighet som gjelder.

 - Vi har alltid hatt langsiktig salg og lojale kunder som fokus. Resultatet av en nyskapt relasjon kan gjøre seg gjeldende først flere uker etter messen, da både vi og kunder jobber med prosesser. Det viktigst er å oppleve mange kvalitets-samtaler med kundene våre, og gjennom disse danne grunnlaget for forsterket samarbeid, forteller Hårvik. 

For å kunne jobbe effektivt i salgsarbeidet blir alle kunder som besøker standen -  og spesielt de som ønsker oppfølging notert. I etterkant av messen fordeler salgsavdelingen oppgaver for snarlig oppfølging.

Budskapet er viktig

På messene er det mange som ønsker de besøkendes oppmerksomhet. I følge salgssjef Hårvik er NTP sitt budskap enkelt.

 - Avery Dennison NTP er Norges ledende leverandør av transfermerker. Ved å benytte oss hjelper vi til med å skape en problemfri hverdag når det kommer til logo-merking gjennom: 

NTP stand

NTP stand

  • Èn kvalitet på transfer som kan benyttes på nært sagt alle tekstil kvaliteter
  • Kvalitet som har flott utseende, lett å montere, har stretch, og som holder vask etter vask
  • Miljøvennlig, sertifisert til å kunne være mot en babys hud.
  • Bransjens beste webshop løsning og bestillingsverktøy som er tidsbesparende og hjelper til med kvalitetsikring for kunden.
  • Gode varmepresser som sikrer god og enkel påføring av merkene.
  • Landsdekkende salgsstyrke og support.

 

I tillegg til kjedemesser, så vil NTP være tilstede på NBR Messen 23-24 januar