Flere grunner til å velge HD-trykk

Trykkmetoden gir deg mange muligheter når du skal forme din logo.

Agility HD er transfermerker med full HD-oppløsning. Dette åpner nye dører for hva som kan produseres av logoer og merker. Du kan for eksempel lage motiv med avanserte rastreringer og bilder. HD er perfekt når du ønsker mange farger og detaljer, eller effekter som gjør at merkene for eksempel ser ut som de er vevd eller laget i metall.

- Trenden i markedet viser at HD-trykk selges mer og mer. Det er tydelig at folk ønsker mer avanserte trykk i god kvalitet, forteller salgssjef Dag Hårvik.

Kreativt, slitesterkt og miljøvennlig

Velger du merkene dine hos NTP, er du sikker på å få kvalitet som varer. Vi har nye, høyteknologiske maskiner som kan produsere høy kvalitet. Vi er stolt av at vi var i fremkant med å tilby markedet transfer i HD-trykk kvalitet allerede i 2012. Dette gir oss et fortrinn når det kommer til fargenøyaktighet, kvalitet og innovative løsninger.

Med eget testsenter i våre lokaler i Gaupne, jobber vi stadig med å optimalisere kvaliteten og holdbarheten på våre merker slik at de kan møte de mest krevende tekstiler. Våre merker er Økotex-godkjent i strengeste klasse, noe som gir deg trygghet. Produktene inneholder ikke noen farlige eller allergi fremkallende stoffer.

Ta gjerne kontakt om du ønsker å vite mer, eller besøk vår webshop.
 


Eksempler på logoer og merker i HD-trykk:

Fine farger og gode detaljer

En logo kan også være et bilde

En logo kan også være et bilde

Gode detaljer

Brodert effekt

Brodert effekt

Brodert effekt

Gode detaljer

"Shiny" effekt

Brodert effekt

Brodert effekt